Jelavić danas ipak izdao novo rješenje za Varšavsku – Jelavić nekompetentan ili prezainteresiran?

Jelavić danas ipak izdao novo rješenje za Varšavsku – Jelavić nekompetentan ili prezainteresiran?

Pročelnik Gradskog ureda za graditeljstvo, Davor Jelavić, 23. veljače 2010. u više medija izjavio je kako Tehnika unatoč Rješenju Ministarstva od 22. veljače, kojim se uvažavaju žalbe stanara Varšavske, može nastaviti sa zauzimanjem javno-prometne površine u pješačkom dijelu Varšavske ulice. Pročelnik je istog dana izjavio i kako Grad Zagreb nije dužan izdati novo Rješenje na koje se stanari Varšavske mogu ponovno žaliti Ministarstvu.

Pročelnik Jelavić je danas sam sebe dematirao. Ovdje možete naći upravo takvo novo Rješenje potpisano od pročelnika Jelavića i poslano danas stanarima Varšavske na koje se oni opet mogu žaliti u roku od 15 dana. Time se zauzimanje javno-prometne površine odgađa na barem još 2 tjedna, što ćemo iskoristiti za nove prosvjedne i pravne aktivnosti kako bi zaustavili uništavanje pješačke zone u Varšavskoj ulici.

Pitamo se nakon ovakvih izjava i postupaka pročelnika Jelavića da li je nekompetentan za posao koji obavlja ili prezainteresiran da se projek Hoto grupe što prije nastavi. U svrhu razjašnjenja te dileme, pročelnik Jelavić bi trebao objasniti javnosti o čemu je danas prijepodne u svom uredu razgovarao s Tomislavom Horvatinčićem.