Predstavljanje rezultata istraživanja o financiranju stanovanja u središnjoj i južnoj Europi

Predstavljanje rezultata istraživanja o financiranju stanovanja u središnjoj i južnoj Europi

Pridružite nam se na predstavljanju rezultata istraživanja o financiranju stanovanja u središnjoj i južnoj Europi te o mogućnostima razvoja priuštivog stanovanja, s fokusom na njegove zadružne modele.

Predstavljanje će se održati u online formatu, u srijedu 29.3. u 15 sati, na engleskom jeziku, a cjelokupni istraživački izvještaj možete preuzeti u sekciji Dokumenti na web stranici Prava na grada. Nakon predstavljanja rezultata istraživanja, kratka izlaganja o mogućnostima i potrebama za održivijem financiranju neprofitnog i zadružnog stanovanja održati će stručnjaci iz područja financija i stanovanja – Mirjana Šakić (Social Prudence Consulting, ex-Erste Group) te György Sümeghy (Habitat for Humanity International) nakon čega slijedi rasprava sa sudionicima.

Za sudjelovanje na predstavljanju i diskusiji, potrebno je registrirati se na poveznici, te će tim putem biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Istraživanje smo proveli u suradnji s udrugom Periféria Központ iz Budimpešte, Zadrugom za etično financiranje (ZEF) iz Zagreba, zadrugom Zadrugator iz Ljubljane, međunaordnom organizacijom Habitat for Humanity Europe & Middle East te regionalnom stambenom zadrugom MOBA Housing Network u 2022. godini. Više informacija o projektu dostupni su na web stranici MOBA-e.